Апликација

  • индекс_компанија2
  • индекс_компанија

за поделбата на Амазон на Му Груп

Зошто да не изберете нас!

Почнавме да им служиме на онлајн продавачите од 2011 година, овие клиенти продаваат на различни платформи вклучувајќи amazon, Ebay, ETSY, Wayfair и некои локални платформи како BOL, Allegro, Otto итн.

Нашата мисија е да го решиме синџирот на снабдување за секој од нашите клиенти на е-продавачи и да ги поврземе кинеските производи со странските потрошувачи.10000+кооперативни производители/дизајнерски тимови/тимови за производи/Тимови за QA и QC ќе станат ваши ресурси откако ќе започнеме соработка.

Избрани производи

Види се

Како работиме