Aplikacion

  • indeksi_kompania2
  • index_kompani

rreth ndarjes Amazon të Mu Group

Pse na zgjodhet ne!

Ne kemi filluar t'u shërbejmë shitësve online që nga viti 2011, këta klientë shesin në platforma të ndryshme duke përfshirë amazon, Ebay, ETSY, Wayfair dhe disa platforma lokale si BOL, Allegro, Otto etj.

Misioni ynë është të zgjidhim zinxhirin e furnizimit për secilin nga klientët tanë të shitësve elektronikë dhe të lidhim produktet e Kinës me konsumatorët jashtë shtetit.10000 + prodhues bashkëpunues / ekipe projektimi / ekipe produktesh / ekipe të QA dhe QC do të bëhen burimet tuaja sapo të fillojmë bashkëpunimin.

Produktet e veçuara

Shiko te gjitha

Si Punojmë