За нас

NingBo Market Union Group (Дивизија Амазон)

За нас

ТОП 300 од кинеските претпријатија за увоз и извоз.
Амазон дивизија-член на Mu Group.

Почнавме да им служиме на онлајн продавачите од 2011 година, овие клиенти продаваат на различни платформи вклучувајќи amazon, Ebay, ETSY, Wayfair и некои локални платформи како BOL, Allegro, Otto итн.

Амазон Одделот за пазарна унија беше основан од г-дин Том Танг и г. Ерик Жуанг на крајот на 2019 година за да се фокусира на снабдување конкурентни производи и одлични услуги за нашите клиенти на пазарот во ЕУ/Велика Британија/САД.

компанија2

Нашиот тим

Денес имаме повеќе од 150 соиграчи, искусен тим за развој на производи, дизајнерски тим, тим за QA/QC — и штотуку започнуваме.

150+

Соиграчи
Тим за развој на искусни производи, тим за дизајн, тим за QA/QC.

нашиот тим
нашиот тим
нашиот тим

ЗОШТО НИЕ?

Амазон поделба на Mu Group

Нашата мисија е да го решиме синџирот на снабдување за секој наш клиент на е-продавачи и да ги поврземе кинеските производи со странските потрошувачи.Знаеме кои се болните точки на е-продавачите и нудиме едношалтерски решенија од конкурентни производи до одлични услуги за да ги задоволат вашите потреби.Добро обучените тимови ќе ви помогнат да ги намалите трошоците за производите/луѓето и да ја зголемите ефикасноста на вашето деловно работење.

10000+кооперативни производители/дизајнерски тимови/тимови за производи/Тимови за QA и QC ќе станат ваши ресурси откако ќе започнеме соработка.

Главна линија на производи

производ3

Кујнски прибор и прибор за јадење

производ4

Декорација на домот

производ 1

Бања и чистење

производ5

Домашна организација и складирање

производ2

Божиќни и сезонски

производ9

Домашни миленици

производ10

Градина и отворено

производ8

Занаети и канцелариски материјал

производ7

Играчки и игри

производ6

Патување и спорт

Дизајниран од Наша страна

Дизајниран-од-нас2

МРЕЖЕТНА КОШНА ЗА СКЛАДИРАЊЕ

Дизајниран-од-нас3

КАДИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПЛАСТИКА

Дизајнирано од нас8

СТАКЛНА ШОЛА ЗА ВОДА

Дизајнирано од нас5

РАМКИ ЗА СПЕКТАКЛ ПОСТАВЕНИ НА ЅИД

Дизајниран-од-нас7

ЛЕГА ЗА КАЧЕК ЗА ТРАНЕЧ

Дизајниран од нас

ПОСТАВУВАЧКИ СТРУГ ЗА ЕКРАН ЗА РАЧНИ ЧАНИ

Нашата историја

Основана на крајот на 2003 година, ние главно служиме за купување на тврди производи за западните трговци на мало.Ние покриваме повеќе од 2.200 клиенти во 140 земји низ целиот свет, а групата е наведена во првите 500 увозни и извозни претпријатија во Кина многу последователни години.

1999-2003 годинаКомпанијата порано беше позната како DEP C на трговско друштво.
2004-2006 годинаВо текот на првите три години по основањето, компанијата постигна многу брз развој и произведе чудо на успех во индустријата.И ја основа првата подружница Royal Union на 1 септември 2006 година.
2007-2009 годинаОткако ја доживеа светската финансиска криза, компанијата за првпат влезе во стабилен развојен период, но сепак задржа годишна стапка на раст од над двоцифрена.Компанијата го предложи „студентскиот етос“ и го основа Source well, која е првата локализирана трговска компанија во Јиву на крајот на 2009 година.
2010-2012 годинаКомпанијата го доживеа вториот брз развој, а нејзината стапка на раст е повеќе од 70% три последователни години. Компанијата беше одвоена од трговска група на крајот на 2010 година, а периодот на транзиција беше од 2011 до 2012 година. Компанијата предложи да учи од „Ли и Фунг“.
2013-2015 годинаКомпанијата повторно влезе во период на стабилен развој, со речиси 1000 вработени, а потоа стана најголемата трговска компанија во Нингбо и Јиву.
2016-2018 годинаКомпанијата одржуваше стапка на раст од повеќе од 20% три последователни години, но немаше зголемување на бројот на вработени.Ефикасноста по глава на жител се зголеми повеќе од еднаш, а оперативната ефикасност исто така значително се подобри. Во август 2018 година, месечниот приход од извозот надмина 70 милиони американски долари. Во првата половина на 2017 година, компанијата го основа третиот оперативен центар во Шангај по Нингбо и Јиву .
2019-2021 годинаНа почетокот на 2020 година, со ширењето на СОВИД-19 во светот, MU Group извезе огромен број производи против епидемијата, како што се маски и ракавици.Со над 1 милијарда долари годишен обем на увоз и извоз и 1.500 вработени.Во август 2021 година, оперативниот центар Нингбо се пресели во зградата Риверсајд во областа на висока технологија.

Нашиот тригодишен план (2019-2023)

Нашата цел е да станеме една од трите најголеми групи за набавки и дизајн во Азија во следните три години!Преку проширување на нашата куповна мрежа во Кина и Азија и зголемување на нашите компании во странство, можеме да обезбедиме подобри услуги за нашите глобални трговци на мало, сопственици на брендови и клиенти!

Кооперативни партнери

Клиенти и трговци од е-трговија

соработка2