Rreth Nesh

Grupi i Unionit të Tregut NingBo (Divizioni i Amazon)

Rreth Nesh

TOP 300 të ndërmarrjeve të importit dhe eksportit të Kinës.
Amazon Division-Një anëtar i Mu Group.

Ne kemi filluar t'u shërbejmë shitësve online që nga viti 2011, këta klientë shesin në platforma të ndryshme duke përfshirë amazon, Ebay, ETSY, Wayfair dhe disa platforma lokale si BOL, Allegro, Otto etj.

Amazon Division of Market Union u themelua nga z.Tom Tang dhe z.Eric Zhuang në fund të vitit 2019 për t'u fokusuar në ofrimin e produkteve konkurruese dhe shërbimeve të shkëlqyera për klientët tanë në tregun e BE/MB/SHBA.

kompania 2

Ekipi ynë

Sot kemi më shumë se 150 shokë skuadre, ekip me përvojë të zhvillimit të produkteve, ekip dizajni, ekip QA/QC — dhe sapo kemi filluar.

150+

Shokët e skuadrës
Ekipi i zhvillimit të produkteve të kalitur, ekipi i dizajnit, ekipi i QA/QC.

ekipi ynë
ekipi ynë
ekipi ynë

PSE NE ?

Divizioni Amazon i Mu Group

Misioni ynë është të zgjidhim zinxhirin e furnizimit për secilin nga klientët tanë të shitësve elektronikë dhe të lidhim produktet e Kinës me konsumatorët jashtë shtetit.Ne e dimë se cilat janë pikat e dhimbjes së shitësve elektronikë dhe ofrojmë zgjidhje me një ndalesë nga produktet konkurruese deri te shërbimet e shkëlqyera për të përmbushur nevojat tuaja.Ekipet e trajnuara mirë do t'ju ndihmojnë të ulni koston tuaj për produktet/njerëzit dhe të rrisni efikasitetin e funksionimit të biznesit tuaj.

10000 + prodhues bashkëpunues / ekipe projektimi / ekipe produktesh / ekipe të QA dhe QC do të bëhen burimet tuaja sapo të fillojmë bashkëpunimin.

Linja kryesore e produkteve

produkti 3

Enë gatimi dhe tavoline

produkti4

Dekorimi i Shtëpisë

produkti 1

Banjo dhe Pastrim

produkti5

Organizimi dhe ruajtja e shtëpisë

produkti2

Krishtlindje & Sezonale

produkti9

Kafshët shtëpiake

produkti 10

Kopsht & Outdoor

produkti8

Artizanatit & Shkrimi

produkti 7

Lodra & Lojëra

produkti6

Udhëtim & Sport

Projektuar Nga Ne

Projektuar-Nga-Us2

KOSHA E RUAJTJES MESH

Projektuar-Nga-Us3

KADI RUAJTJE PLASTIKE

Projektuar-Nga-Us8

KUPA E UJIT E QELQIT

Projektuar-Nga-Us5

KORNIZA SPEKTALE ME MONTIM NE MURI

Projektuar-Nga-Us7

TABAJA KLIPI DIVAN

Projektuar-Nga-Ne

SHTETJE E RREGULLUESHME E PARAQITJES TE çantës së dorës

Historia jonë

E themeluar në fund të vitit 2003, ne i shërbejmë kryesisht biznesit të blerjes së produkteve të forta për shitësit perëndimorë.Ne mbulojmë më shumë se 2200 klientë në 140 vende në të gjithë botën dhe grupi është renditur në 500 sipërmarrjet kryesore të importit dhe eksportit të Kinës për shumë vite të njëpasnjëshme.

1999-2003Kompania njihej më parë si DEP C e një kompanie tregtare.
2004-2006Gjatë tre viteve të para pas themelimit, kompania arriti një zhvillim shumë të shpejtë dhe prodhoi një mrekulli suksesi në industri.Dhe themeloi filialin e parë Royal Union më 1 shtator 2006.
2007-2009Pas përjetimit të krizës financiare botërore, kompania hyri për herë të parë në periudhën e zhvillimit të qëndrueshëm, por gjithsesi ruajti një normë rritjeje vjetore prej më shumë se dyshifrore.Kompania propozoi "etosin e studentëve" dhe krijoi Source Well e cila është kompania e parë tregtare e lokalizuar në Yiwu në fund të 2009.
2010-2012Kompania përjetoi zhvillimin e dytë të shpejtë dhe ritmi i saj i rritjes është më shumë se 70% për tre vjet rresht. Kompania u nda nga një grup tregtar në fund të vitit 2010 dhe periudha e tranzicionit ishte nga viti 2011 në 2012. Kompania propozoi të mësoni nga “Li & Fung”.
2013-2015Kompania hyri përsëri në periudhën e zhvillimit të qëndrueshëm, me afro 1000 punonjës, dhe më pas u bë kompania më e madhe tregtare në Ningbo dhe Yiwu.
2016-2018Kompania mbajti një normë rritjeje prej më shumë se 20% për tre vjet radhazi, por nuk pati rritje të numrit të punonjësve.Efikasiteti për frymë u rrit më shumë se një herë, dhe efikasiteti operativ gjithashtu u përmirësua ndjeshëm.Në gusht 2018, të ardhurat mujore nga eksporti kaluan 70 milionë dollarë amerikanë.Në gjysmën e parë të 2017, kompania krijoi qendrën e tretë të operimit në Shangai pas Ningbo dhe Yiwu .
2019-2021Në fillim të vitit 2020, përhapja e COVID-19 në botë, MU ​​Group eksportoi një mori produktesh anti-epidemike si maska ​​​​dhe doreza.Me mbi 1 miliard dollarë volum vjetor importi dhe eksporti dhe 1500 punonjës.Në gusht 2021, qendra operative Ningbo u zhvendos në ndërtesën Riverside në distriktin e teknologjisë së lartë.

Plani ynë tre-vjeçar (2019-2023)

Qëllimi ynë është të bëhemi një nga tre grupet më të mëdha të prokurimit dhe dizajnit në Azi në tre vitet e ardhshme!Nëpërmjet zgjerimit të rrjetit tonë të blerjeve në Kinë dhe Azi dhe rritjes së kompanive tona jashtë shtetit, ne mund të ofrojmë shërbime më të mira për shitësit tanë globalë, pronarët e markave dhe klientët!

Partnerët kooperativë

Klientët dhe shitësit e tregtisë elektronike

bashkëpunimi2