Babagan awake dhewe

NingBo Market Union Group (Divisi Amazon)

Babagan awake dhewe

TOP 300 perusahaan impor & ekspor China.
Amazon Division-A anggota saka Mu Group.

Kita miwiti nglayani adol online wiwit 2011, para klien kasebut adol ing platform sing beda-beda kalebu amazon, Ebay, ETSY, Wayfair lan sawetara platform lokal kaya BOL, Allegro, Otto lsp.

Amazon Division of Market Union didegake dening Mr.Tom Tang lan Mr.Eric Zhuang ing pungkasan taun 2019 kanggo fokus nyedhiyakake produk sing kompetitif & layanan sing apik kanggo para klien ing pasar EU/UK/USA.

perusahaan2

Tim Kita

Dina iki kita duwe luwih saka 150 kanca, tim pangembangan produk berpengalaman, tim desain, tim QA/QC - lan kita lagi miwiti.

150+

Rekan tim
Tim pengembangan produk berpengalaman, tim Desain, tim QA/QC.

tim kita
tim kita
tim kita

KENAPA KITA?

Divisi Amazon saka Mu Group

Misi kita yaiku ngrampungake rantai pasokan kanggo saben klien E-seller lan nyambungake produk china karo konsumen ing luar negeri.Kita ngerti apa titik nyeri E-seller lan nyedhiyakake solusi siji-mandeg saka produk sing kompetitif nganti layanan sing apik kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.Tim sing dilatih kanthi apik bakal mbantu sampeyan nyuda biaya produk / wong lan nambah efisiensi operasi bisnis.

10000+produsen koperasi/tim desain/tim produk/tim QA lan QC bakal dadi sumber daya sampeyan yen kita miwiti kerjasama.

Produk Utama Line

produk3

Pawon & Piring

produk4

Dekorasi omah

produk1

Kamar Mandi & Reresik

produk5

Organisasi Omah & Panyimpenan

produk2

Natal & Musiman

produk9

Pets

produk10

Taman & Outdoor

produk8

Kerajinan & Alat Tulis

produk7

Dolanan & Dolanan

produk6

Lelungan & Olahraga

Dirancang dening Kita

Dirancang-Dening-Kita2

Kranjang panyimpenan bolong

Dirancang-Dening-Kita3

PLASTIK STORAGE CADDY

Dirancang-Dening-Kita8

CANGKANG AIR KACA

Dirancang-Dening-Kita5

FRAMES SPECTACLE DINDING

Dirancang-Dening-Kita7

SOFA Klip TRAY

Dirancang-Dening-Kita

TAMPILAN HANDBAG luwes STAND

Sejarah Kita

Didegaké ing pungkasan taun 2003, kita utamané nglayani bisnis tuku produk hard kanggo pengecer kulon.Kita nutupi luwih saka 2,200 pelanggan ing 140 negara ing saindenging jagad, lan grup kasebut wis kadhaptar ing 500 perusahaan impor lan ekspor paling dhuwur ing China sajrone pirang-pirang taun berturut-turut.

1999-2003Perusahaan kasebut sadurunge dikenal minangka DEP C saka perusahaan dagang.
2004-2006Sajrone telung taun pisanan sawise panyiapan, perusahaan entuk perkembangan sing cepet banget lan ngasilake keajaiban sukses ing industri kasebut.Lan ngedegake anak perusahaan pisanan Royal Union tanggal 1 September 2006.
2007-2009Sawise ngalami krisis finansial donya, perusahaan kasebut mlebu periode pembangunan sing stabil kanggo pisanan, nanging isih tetep tingkat pertumbuhan taunan luwih saka kaping pindho.Perusahaan kasebut ngusulake "etos siswa", lan nggawe sumur Source sing dadi perusahaan dagang lokal pertama ing Yiwu ing pungkasan taun 2009.
2010-2012Perusahaan ngalami pangembangan cepet kaping pindho, lan tingkat wutah luwih saka 70% kanggo telung taun berturut-turut.Perusahaan iki dipisahake saka grup dagang ing pungkasan 2010, lan periode transisi saka 2011 kanggo 2012. sinau saka "Li & Fung".
2013-2015Perusahaan kasebut mlebu maneh ing periode pangembangan stabil, kanthi meh 1000 karyawan, lan banjur dadi perusahaan dagang paling gedhe ing Ningbo lan Yiwu.
2016-2018Perusahaan njaga tingkat wutah luwih saka 20% sajrone telung taun berturut-turut, nanging ora ana paningkatan jumlah karyawan.Efisiensi per kapita tambah luwih saka siji wektu, lan efisiensi operasi uga saya tambah akeh. Ing Agustus 2018, revenue ekspor saben wulan ngluwihi 70 yuta dolar AS. Ing separo pisanan 2017, perusahaan kasebut dadi pusat operasi katelu ing Shanghai sawise Ningbo lan Yiwu .
2019-2021Ing wiwitan taun 2020, sapuan COVID-19 ing saindenging jagad, MU Group ngekspor pirang-pirang produk anti-epidemi kayata topeng lan sarung tangan.Kanthi luwih saka 1 milyar dolar volume impor lan ekspor taunan lan 1,500 karyawan.Ing Agustus 2021, pusat operasi Ningbo dipindhah menyang bangunan Riverside ing distrik High-tech.

Rencana Tiga Taun (2019-2023)

Tujuan kita yaiku dadi salah siji saka telung klompok pengadaan lan desain paling gedhe ing Asia sajrone telung taun sabanjure!Liwat ngembangaken jaringan tuku ing China lan Asia lan nambah perusahaan jaban rangkah, kita bisa nyedhiyani layanan sing luwih apik kanggo pengecer global kita, pemilik merek lan pelanggan!

Mitra Koperasi

Pelanggan & pengecer e-commerce

kerjasama2