Holoi lauoho Pet me ka Hoʻolālā Hou Pet Hair Wehe

fa071873-b04e-4e83-a4cd-f681dec1c201._CR0,0,970,600_PT0_SX970__

ʻO nā mea nona nā holoholona, ​​ʻike mākou i ka hakakā pau ʻole e kūʻē i ka lauoho holoholona ma kou mau lole, nā lako, a me nā lole.Ua hiki mai ka hopena hoʻololi pāʻani - ka New Design Pet Hair Remover.E ʻoluʻolu i ka lauoho pipi maikaʻi ʻole a aloha i kahi wahi maʻemaʻe, lauoho ʻole no ʻoe a me kou hoa huluhulu.

ʻO ka mea hoʻopau lauoho holoholona maikaʻi loa

ʻO kā mākou Hoʻolālā Hou Pet Hair Remover ʻaʻole ia he gadget wale nō;he mea hoʻololi pāʻani i ka honua o ka mālama holoholona a me ka hoʻomaʻemaʻe home.Hoʻolālā ʻia e hoʻoponopono i ka pilikia o ka lauoho holoholona, ​​​​ʻo kēia mea hana hou e hōʻoiaʻiʻo ai hiki iā ʻoe ke hauʻoli i ka home manuahi ʻole a me nā lole maʻemaʻe, ʻaʻole pili i ka nui o kāu mau hale holoholona.

Hae-7

Nā Manaʻo Huahana:

Wehe lauoho hoʻoikaika ʻole:Hoʻopau maʻalahi ka New Design Pet Hair Remover i ka lauoho holoholona mai kekahi ʻaoʻao, e like me nā lole, upholstery, kāpeti, a me nā noho kaʻa.Hoʻopaʻa ia i ka lauoho i hoʻokahi neʻe wikiwiki, e waiho ana i ka maʻemaʻe a me ka lauoho ʻole.

Hoʻolālā Hou:Hōʻike kēia mea hoʻohemo lauoho holoholona i kahi hoʻolālā kū hoʻokahi a ergonomic i kūpono i kou lima.ʻO kāna mau bristles i hoʻolālā ʻia e hoʻokiʻekiʻe maikaʻi a hoʻopaʻa i ka lauoho holoholona, ​​​​e pale ana i ka lilo ʻana i ka lewa.

Hiki ke hoʻohana hou a me ka Eco-Friendly:E ʻōlelo maikaʻi i nā wili lint a me ka lipine paʻa.Hiki ke hoʻohana hou ʻia kēia mea hoʻopau lauoho holoholona.Holoi wale ia ma lalo o ka wai e hoʻomaʻemaʻe a hoʻohana hou a hoʻohana hou.

Nui a palekana:Inā he pōpoki, ʻīlio, a i ʻole nā ​​holoholona huluhulu, hana kēia mea wehe lauoho i nā ʻano hulu a pau.He akahai ia i ka lole a ʻaʻole ia e hōʻino i kou ʻaʻahu a i ʻole kou lole.

Hiki ke lawe a maʻalahi:ʻO ka nui paʻa o kēia mea wehe lauoho holoholona e kūpono ia no ka hoʻohana ma ka hele.E hoʻolei i loko o kāu ʻeke a i ʻole kaʻa, a mākaukau mau ʻoe e hoʻopaʻa i ka lauoho holoholona ma nā wahi āu e hele ai.

ʻO kahi home maʻemaʻe, hauʻoli:ʻO ka wehe ʻana i ka lauoho holoholona mai kou wahi noho ʻaʻole e hoʻonui wale i ka maʻemaʻe akā hoʻolaha pū kekahi i kahi ʻoi aku ka maikaʻi no ʻoe a me kāu mau holoholona.Hoʻemi ia i nā allergens a mālama i kou home i ka nānā a me ka manaʻo hou.

test-esta-preparado-para-tener-un-perro-en-casa-6318-mainImage-0

Ka hopena:

E ʻike i ka hauʻoli o kahi ola lauoho manuahi me ka New Design Pet Hair Remover.ʻO ia ka mea hana maikaʻi loa no nā mea nona nā holoholona e ʻimi nei i kahi hopena pilikia ʻole i nā pilikia lauoho holoholona.Inā ʻoe e hoʻomākaukau ana no kahi hālāwai nui, e hoʻomoe ana ma luna o ka noho, a i ʻole e hoʻomākaukau ana i kāu kaʻa no kahi huakaʻi alanui, ʻo kēia mea wehe lauoho holoholona e hōʻoiaʻiʻo ʻaʻole e hoʻopilikia hou ʻia ka lauoho holoholona.

E hoʻokomo i kahi hale maʻemaʻe a hauʻoli i kēia lā.E kauoha i kāu New Design Pet Hair Remover a e aloha aku i ke kaua mau i ka lauoho holoholona.ʻO ka manawa kēia e leʻaleʻa ai i ke ola kahi e pili pū ai ka mālama holoholona a me ka maʻemaʻe.Mai poina i kēia hopena hoʻololi i nā pilikia lauoho holoholona.


Ka manawa hoʻouna: Oct-06-2023